Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata. Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul. Se taie fructele rondele iar capetele ce raman le taiem marunt si le punem in frisca. Intr-o tava se pune celofan umezit atat pe pereti cat si pe fundul acesteia iar apoi se orneaza cu fructele taiate rondele. Peste fructe se adauga un strat de frisca se pune un rand de piscoturi inmuiate si tot asa pana se termina cu un strat de piscoturi. Tortul se baga la rece si se rastoarna a 2-a zi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii