Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si am mixat bine.
Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si am mixat bine. Am tapetat o forma de tort cu hartie de copt si am turnat amestecul in forma, am dat forma la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius. Este gata cand trece testul scobitorii. Nu este un blat inalt. Se lasa la racit.
Crema : Se pun in blender bananele, iaurtul si frisca lichida si se mixeaza bine.
Separat gelatina se pune la hidratat in apa rece. Pe baie de aburi, se pun cele 2 oua cu zaharul si se amesteca continuu pana isi dubleaza volumul, se trag de pe foc si se adauga gelatina hidratata. Acest amestec se incorporeaza in amestecul din blender.
Forma in care am copt blatul, se imbraca in folie alimentara, se pune blatul si apoi se toarna crema, se da la frigider pentru 3 ore. Apoi se scoate din frigider, se scoate din forma si se asaza pe un platou si se orneaza cu ciocolata topita. Se taie cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii