Se încălzeşte cuptorul.
Se curăţă merele şi se taie felii foarte subţiri.
Se amestecă ingredientele uscate separat: făina, budinca, sarea, praful de copt.
Se amestecă bine margarina moale, ouăle, sarea, zahărul şi vanilia.Se pun ingredientele uscate peste amestecul moale si se amestecă bine.
Se unge o tavă rotunda înaltă(care are partea de jos detaşabilă) cu margarină şi făină. Se pune aluatul întins egal.
Peste el se pun feliile de măr şi se coc cam 35-40 de minute.
Se pune tava rotundă într-o tavă dreptunghiulară să se poată manevra mai uşor.
Apoi se toarnă crema şi se mai coace cam 30-40 de minute, păna devine rumenă pe deasupra.
Se lasă să se răcească şi se poate pudra cu zahăr. Eu nu am pus că merele erau dulci.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii