1.Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius, in timp ce intr-un vas mixam toate ingredientele pentru blat, cu exceptia colorantului alimentar(se mixeaza ouale intregi cu zaharul,dupa care adaugam uleiul,esenta si la final faina in ploaie).
2.Cand compozitia a devenit omogena, o impartim in sapte parti egale si punem in boluri separate.
3.Adauga colorantii in boluri si amesteca pana cand obtinem o culoare uniforma.
4.Aseazam, pe rand, cantitatile in tavi si le coacem la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
5.Crema o preparam prin mixarea cremei mascarpone cu zahar pudra si ciocolata alba topita.
6.Pentru a asambla tortul curcubeu, trebuie sa punem intre feliile de blat colorate cate un strat de crema.
7.Putem aseza culorile in ordinea dorita sau in ordinea culorilor curcubeului.
8.La final decoram tortul cu frisca in culorile curcubeului.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii