Ingrediente
Ingrediente, , -350 gr biscuiti, -100 gr zahar praf, -100 gr nuca macinata, -1 lingura cacao, -4 galbenusuri, -4 linguri lapte caldut, , Pentru spuma, , -4 albusuri, -8 linguri zahar+4 linguri ptr caramelizat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Punem compozitia de biscuiti intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara, o intindem uniform si deasupra punem spuma pe care o facem astfel: inainte sa incepem sa batem albusurile cu mixerul, punem un strop de sare. Cand incepe sa devina tare adaugam zaharul si mai batem inca vreo 3-4 minute. Lasam deoparte si caramelizam 4 linguri de zahar. Asa fierbinte adaugam treptat la spuma mixand continuu. Cand este gata intindem peste biscuti si gata tortuletul!
Pofta buna!
Geanina (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012
Arata super!*****