Se face un sirop din apa,zahar, esenta de rom si vanilie.
Se insiropeaza biscuiti cu sirop apoi se aseaza in tava peste care se pune crema cu gust de ciocolata care se prepara dupa instructiunle de pe plic.
Si se pune tot un rand de biscuiti si un rand de crema pana ajunge la nivel cu tava, unde pe deasupra de pune glazura de ciocolata sau se mai poate pune si frisca.
(Ingredintele le adaptati in functie de ce tava aveti sau in ce vreti sa faceti.)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii