1. Sfarama biscuitii intr-un robot de bucatarie, adauga untul/margarina topit(a) si amesteca bine.Aseaza compozitia obtinuta intr-o tava rotunda de 23 cm unsa cu unt si niveleaz-o egal, apasand-o cu spatele unei linguri de lemn.
2. Topeste ciocolata la cuptorul cu microunde sau la bain-marie.Amesteca crema de branza cu frisca si zaharul pana ce obti o compozitie fina.Inglobeza in acesta compozitie zmeura, apoi adauga ciocolata topita si amesteca-o putin, mergand cu lingura de sus in jos, dar nu o amesteca pana la omogenizare completa.
3. Toarna acest amestec in tava si netezeste suprafata.Pune tortul la racit pentru 2 ore.Serveste-l stropit cu putina ciocolata topita, daca doresti.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii