Spălăm căpșunile, lăsăm să se scurgă de apă, le tăiem în două. Pregătim gelatin Dr.Oeker conform instrucțiunilor de pe plic. Omogenizăm brânza de vaci cu frișca bătută tare. Topim ciocolata albă și o amestecăm cu iaurtul.
Adăugăm iaurtul la crema de brânza, 5 linguri de zahăr pudră și gelatina topită. Așezăm pișcoturile într-o tavă de tort cu margine detașabilă și le stropim cu esența de rom omogenizată în 5 linguri de apă. Fixăm jumătățile de căpșune pe marginea tăvii cu miezul spre exterior. Turnăm crema de brânză în interior și ușor nivelăm totul fără a mișca poziția căpșunilor de pe margine.
Deasupra așezăm celelalte căpșuni tăiate în două cu miezul spre exterior. Pregătim jelelul roșu conform instrucțiunilor de pe plic și-l turnăm peste căpșuni. Lăsăm tortul la rece pentru 12-24 de ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii