Se aseaza pe fundul unei forme de tort o foile de plastic,se tapeteaza marginile cu piscoturi.
Pentru crema,se inmoaie gelatina in apa rece 5 min.Se paseaza capsunile la robot,sau de mana.Intr-un castron se toarna mascarpone,iaurtul de fructe(eu am folosit cel din fructe de padure),zahrul,vanilia, pireul de capsuni si zeama de lamaie.Se bate compozitia cu mixerul.Gelatina se pune apoi la foc mic sa se dizolve si se amestaca mai intai cu 2-3 linguri de crema,apoi se amesteca in toata compozitia.Crema se lasa 5 min.la rece,apoi se adauga frisca batuta bine.Se toarna in forma jumatate de compozitie,se aseaza ciresele si restul ce crema,iar deasupra se pune restul de piscoturi.Se lasa la frigider 1 ora sa se intareasca.Se aseaza deaupra un platou si se intoarce tortul cu fata in sus.Piscoturile trebuie sa fie pe platou ca baza.
Se orneaza cu frisca si fructe proaspete.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii