Mai intai prajim feliutele de dovlecel si le punem deoparte. Calim ceapa, adaugam carnea, apoi condimentele si bulionul. Prajim totul cca 20 - 25 minute. Intr-o tava de tort(ca sa putem sa desfacem la sfarsit fara sa rupem foile) punem hartie de copt, apoi jumatate din foile de placinta pe care le ungem separat cu ulei. Asezam jumatate din cantintatea de tocatura, apoi punem restul de foi, apoi restul de carne. Deasupra asezam feliutele de dovlecei si ungem gulerasul de foi din afara tavii cu galbenus de ou. Putem sa lasam foile rebele, asa cum ies ele din tava, sau putem sa le taiem , dandu-le o forma egala.Eu le-am taiat cu o foarfeca de bucatarie.Se da tava la cuptor pana se rumenesc foile.
“Tortul” a iesit nemaipomenit, secretul a fost in ardeiul iute care i-a dat un gust picant care a contrastat cu cel dulce al carnii. Nu uitati de ardei! Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii