Pentru blat se pun intr-un castron toate ingredientele de mai sus si se se mixeaza pana se omogenizeaza.
Compozitia se pune la cuptor in tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor cca 40 min.
Crema:
Ciocolata se topeste la bain-marie si se adauga margarina/untul se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Blatul se taie in 2 sau in 3 felii pe orizontala in functie de cat de pufos este blatul si fiecare parte se insiropeaza cu un compot de capsuni (sau daca nu, un sirop facut din apa si zahar) se adauga glazura de ciocolata si se orneaza cu capsuni sau orice tip de fructe aveti prin casa ( caise, cirese, portocale)
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii