Pandispanul de prepara in mod obisnuit: albusurile batute spuma, galbenusuri frecate cu zahar, cele doua amestecate, apoi se adauga faina cernuta amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura de lemn.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 min (se face testul cu scobitoare, daca iese curata blatul este copt).
Crema de ciocolata se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Blatul racit se taie in doua, se pune jumatate din crema, un strat de capsune si restul de crema.
Deaspura se aranjeaza capsune intregi peste care se toarna gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe plic.
Se da la rece ca sa se intareasca gelatina si crema.
Se serveste ornat cu frisca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii