Tort de ciocolata-Ferrara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tort  de ciocolata-Ferrara

Ingrediente

  • 50g faina
  • 25g cacao
  • 100g unt
  • 200g cicolata amara
  • 3 oua
  • vanilie
  • o tava 26-28 diametru

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul in microunde la o putere mica

Dupa racire adaugam cacao,zaharul,faina vanilia,galbenusurile,amestecand dupa fiecare,iar la sfarsit albusurile batute spuma ;

Ungem si tapetam o tava cu unt si faina,turnam compozitia ,nivelam si introducem in cuptorul cald 160g timp de 25 minute;

Tortul va avea o consistenta moale si cremoasa;

Pudram cu zahar farin si servim!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise