Crema se prepara astfel:se amesteca laptele cu cele 4 oua,4 linguri de faina,9 linguri de faina si cacao si se pun pe foc amestecand cu telul continuu pana se desprinde de pe vas.Separat 2 pachete de unt se freaca bine si se adauga in crema racita.
Blatul se prepara astfel:se freaca galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga cate o lingura de apa clocotita frecandu-se continuu pana se face spuma.Se adauga faina si albusurile batute spuma,doua linguri de cacao si nucile.
Se coace intr-o cratita de 5 l.
Blatul se insiropeaza cu sirop de visine sau sirop de zahar ars.
In crema se adauga visine si stafide si coaja de portocala.
Se decoreaza cu frisca si cu c te duce imaginatia.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii