se face un piscot din 7 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pana se face spuma,apoi se bat spuma cele 7 albusuri si e amesteca 1cu galbenusurile si cele 5 linguri de faina si 2 linguri de cocos.Se torna in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se coace 15-20 minute.
Cema:se fierbe pe aburi 5 oua intregi(farara coaja :)) cu 5 linguri de zahar,ciocolata si cocosul cca.20 minute pana se ingroasa.Se lasa la racit timp in care se bate frisca sa fie tare ca si untul apoi se amesteca cu crema .Blatul se taie in 3 parti se unge cu crema si se decoreaza dupa bunul plac.Sper ca imaginile de mai jos sa va inspire este un tort usor si delicios.Sa aveti pofta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii