Pentru a muia piscoturile facem un sirop din cafea si zahar, lasam sa se raceasca si apoi adaugam vermutul, nessul si zaharul vanilat. Frisca se mixeaza. Pentru a nu se muia prea tare muiem fiecare piscot separate in sirop. Intr-o forma dreptunghiulara asezam un strat de frisca, unul de piscoturi, unul de frisca, inca unul de piscoturi si la final inca unul de frisca. Dam la rece pentru 4 ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii