Se mixeaza iaurtul cu zaharul,se toaca marunt ananasul din compot,capsunile(pastrati 2-3 pt ornat),se adauga la iaurtul dulce;in zeama de la compot se pune gelatina la inmuiat pina devine ca un jeleu;se bate frisca pina devine tare,se aromeaza cu vanilina si se adauga la compozitia cu iaurt;se pune vasul cu gelatina pe baie de abur pina ce gelatina se lichefiaza dar nu treb sa dea in clocot,apoi se da la racit.Se tapeteaza cu folie alimentara o forma de tort,din capsunile pastrate si kiwi se fac ornamente pe fundul formei;se incorporeaza gelatina rece in compozitia cu iaurt si frisca si se toarna in forma de tort apoi se da la frigider pt 2 ore.Dupa 2 ore se rastoran pe un suport sau farfurie mare,se scoate forma(cratita),se desprinde usor folia si optinal se mai poate orna cu frisca batuta si indulcita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii