autor:

» » , Prajituri, Torturi

Tort de iaurt

Autor: Monica-Florentina Alupei (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica-Florentina Alupei (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
-500gr frisca, -400gr iaurt simplu, -200gr zahar, -3 plicuri de galatina, -1 compot de ananas, -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Frisca se bate separat, iaurtul cu zaharul la fel, geletina se pune putin pe foc cu siropul de la ananas, se taie feliile de ananas si se pun in frisca batuta cu putin zahar vanilat, se adauga iaurtul si galatina, amestecind toate ingredientele. Se pune apoi intr-o forma rotunda sau dreptungiulara, depinde cum aveti, si o dati la frigider pentru a doua zi. Scoateti tortul din forma si il ornati cum doriti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de iaurt

Tort cu crema de iaurt

Galbenusurile le mixam cu zaharul si zaharul vanilat pana devine ca o spuma mai groasa si se deschide

14 voturi    2 comentarii
45 min
Torturi
Tort cu iaurt si fructe tropicale

Tort cu iaurt si fructe tropicale

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Arata grozav!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Am facut ceva asemanator, dar am folosit si pandispan.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Am mai intrebat odata, oare nu are pandispan de loc? E foarte frumos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Felicitari si pentru prezentare!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Arata f. bine, dar e numai frisca si iaurt, pandispan nu se foloseste? Nu am facut niciodata asa, dar as vrea sa intreb, daca se scoate usor din forma.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Usor, spumos... un desert delicios.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • -500gr frisca
  • -400gr iaurt simplu
  • -200gr zahar
  • -3 plicuri de galatina
  • -1 compot de ananas
  • -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake ciocolatos