Crema:
700 ml lapte cu 200 grame de zahar si ciocolata rupta bucatele se pun la foc.Cand incepe sa fiarba se adauga budinca dizolvata in 50 ml lapte rece si se lasa pe baie de aburi pana se ingroasa,mestecand sa nu se prinda de fundul cratitei.Se adauga coaja si zeama de lamaie dupa gust si se lasa la racit.
In acest timp se freaca untul cu 200g zahar pudra pana devine ca o spuma,si se adauga crema racorita(putin cate putin).Se tine la frigider 1-2 ore.
Blaturile daca sunt cumparate,nu se insiropeaza,pentru ca se moaie de la crema.Se umple tortul cu aceasta crema,se orneaza cu frisca,ciocolata,feliute de lamaie,nuca de cocos,frunzulite de menta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii