Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina.
Pentru blat
Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina.
Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena
Se unge o tava (7cm) cu putin ulei de cocos sau masline
Se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru cc 40 min (testand din cand in cand)
Crema
Se bate bine iaurtul cu crema de cocos adaugand restul ingredientelor.
Dupa ce blatul s-a racit bine, se taie si se umple cu crema , facand atentie a nu-l rupe. Intrucat faina de migdale este grea, tortul se poate rupe cu usurinta. Se decoreaza cu restul de crema si se da la rece pentru cateva ore inainte de a se servi.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii