Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina.
Pentru blat
Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina.
Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena
Se unge o tava (7cm) cu putin ulei de cocos sau masline
Se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru cc 40 min (testand din cand in cand)
Crema
Se bate bine iaurtul cu crema de cocos adaugand restul ingredientelor.
Dupa ce blatul s-a racit bine, se taie si se umple cu crema , facand atentie a nu-l rupe. Intrucat faina de migdale este grea, tortul se poate rupe cu usurinta. Se decoreaza cu restul de crema si se da la rece pentru cateva ore inainte de a se servi.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii