Se incinge cuptorul la 190ᵒC.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina forma de copt.
Se rad semintele batonuluii de vanilie.Se bat ouale cu zaharul si semintele de vanilie.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt.Se inglobeaza faina in amestecul cu oua, apoi se adauga untul/margarina topit si se mixeaza pana la omogenizare.Se toarna compozitia obtinuta in forma si se da la copt 30 minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca.
Se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj.Se taie blatul pe orizontala in 2.Primul blat se unge cu pudding de ciocolata, se presara 200 gr visine, se pune deasupra pudding-ul de frisca, iar in final se aseaza al 2-lea blat.Se decoreaza tortul cu ciocolata topita.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii