Procedeul e foarte simplu: amestecati toate solidele, adica faina + praf copt + zahar tos + zahar vanilat, iar intr-un alt bol amestecati lichidele (lapte + cafea + coniac + unt topit si racit). Apoi turnati lichidele peste solide si amestecati cu o lingura de lemn. Nu mixati ca nu are rost. Puneti apoi cu lingura in formele de muffins-uri si dati la cuptor pentru 20-25 minute la foc mediu.
Scoateti-le apoi din forme si lasati-le pana se racesc complet, pe un gratar metalic.
Pentru ornat eu am folosit putintica pasta de zahar pe care am intins-o si decupat-o cu o forma de plastic. Am uns fata briosei cu putin unt topit dupa care am aplicat ornamentul din pasta de zahar si apoi am umplut golurile cu bombonele colorate ...dar mai bine vedeti poze :).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii