Oparesti orezul cu apa fiarta dupa acre il pui pe foc cu 250 ml lapte, 4 linguri de zahar su un praf de sare.Lasi sa fiarba.Cantitatea de lapte este aproximata, poate fi mai mult sau mai putin, in functie de calitatea orezului, care dupa ce e fiert trebuie sa fie bine legat ( dupa ce se raceste trebuie sa se intareasca).
Dupa ce iei orezul de pe foc adaugi untul sau margarina, apoi esente de rom si lamaie si omogenizezi bine.
In acelasi timp prepari budincile.
Intr-o forma de tort, care se poate desface ulterior, torni orezul, dupa acre pui bucati de miez de nuca, gemul si apoi torni pe rand budincile.
Dupa ce se raceste bine, scoti partea detasabila si presari nuca de cocos, ciocolata rasa prin razatoare...ect..
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii