Pregatim o tava intinsa pentru montarea tortului.Pregatim crema pt prajituri conform instructiunilor de pe pachet.Eu am mai adaugat cateva picaturi de esenta de lamaie pt potentiera gustului.Intr-un recipient dreptunghiular(pt insiroparea mai usoara a piscoturilor),se amesteca laptele,zaharul vanilat si cafeaua.Se trec piscoturile unul cate unul pe ambele parti si se scot repede....sau nu;depinde cat de insiropat va place.Se pune un strat de crema,alt strat de piscoturi,crema,piscoturi si iarasi crema.Nu conteza cat de inalt e tortul,imortant e sa fie crema deasupra.Se orneaza cu fructe de padure (eu am avut afine deshitratate) si sirop de fructe de padure.Se pastreaza la frigider.Este un tort usor de facut si de mancat cu gust dulce acrisor.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii