Tort diplomat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
ridicata
Tort diplomat

Ingrediente

  • 1 litru de frisca hulala
  • fructe:2 cutii ananas
  • 2 mere
  • 2 portocale
  • 2 banane
  • un mango
  • 5 plicuri de gelatina alba si unul de gelatina rosie.

Mod de preparare

Frisca se bate cu mixerul si se da la rece,intre timp se taie fructele cubulete si gelatina(cele 5 plicuri) conform instructiunilor de pe plic adaugind sucul de la compotul de ananas.Se amesteca imediat gelatina cu fructele(ametecati doar o cutie de ananas) cealalta o opriti pentru a orna tortul sau puteti orna cu poetocale taiate rotund.Se amesteca frisca impreuna cu fructele si se va turna compozitia intr-o forma rotunda de tort sau de chec sau in castronele rotunde.Indiferent de forma mai intii puneti folie de aluminiu puneti fructele cu care doriti sa fie ornat tortul si apoi turnati compozitia.Se da la frigider pina a doua zi.Inainte sa il servim dupa ce rasturnam tortul pregatim si plicul de gelatina rosie si il punem peste tort pentru a tine fructele de deasupra.Aceasta reteta este buna si pentru bolnavii de diabet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise