Asaaa sa incepem...........
Batem spuma albusurile cu zaharul,intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu laptele,acestea din urma le punem peste albusurile cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Toata aceasta compozitie se pune la baie de aburi,se amesteca usor pana devine de cosinstenta smantanei,se ia dupa aburi si se lasa se raceasca.Intre timp taiem cubulete fructele,batem 1l de frisca si topim gelatina cu 100ml de apa se pune la baie de aburi si mestecam continu pana se topeste. Cand este gata gelatina se pune in conpozitia de mai sus,daca este rece amestecam cu litrul de frisca batut in prealabil. Se monteaza in diferite forme,se pune pe fundul formei ceolofan fin si se pune un rand de fructe un rand de compozitie,deasupra formei se pun piscoturi sa biscuiti dupa preferinta. Se da la rece doua ore, se scoate se rastoarna pe o tava si se orneaza dupa gustul fiecaruia.Pofta buna.....
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii