Tort diplomat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort diplomat

Ingrediente

  • 6- oua.
  • 250g-zahar,
  • 500ml-lapte,
  • 4, plicuri gelatina(10g plicul),
  • 1l-frisca,
  • fructe de care aveti sau de care doriti,
  • 1-pachet de piscoturi sau biscuiti,
  • 500ml-frisca pentru ornat

Mod de preparare

Asaaa sa incepem...........

Batem spuma albusurile cu zaharul,intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu laptele,acestea din urma le punem peste albusurile cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Toata aceasta compozitie se pune la baie de aburi,se amesteca usor pana devine de cosinstenta smantanei,se ia dupa aburi si se lasa se raceasca.Intre timp taiem cubulete fructele,batem 1l de frisca si topim gelatina cu 100ml de apa se pune la baie de aburi si mestecam continu pana se topeste. Cand este gata gelatina se pune in conpozitia de mai sus,daca este rece amestecam cu litrul de frisca batut in prealabil. Se monteaza in diferite forme,se pune pe fundul formei ceolofan fin si se pune un rand de fructe un rand de compozitie,deasupra formei se pun piscoturi sa biscuiti dupa preferinta. Se da la rece doua ore, se scoate se rastoarna pe o tava si se orneaza dupa gustul fiecaruia.Pofta buna.....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise