Preparare crema:
Se pune la fiert laptele inpreuna cu galbenusurile de la oua ,zaharul vanilinat,zaharul si gelatina (gelatina se dizolva in apa calduta inainte),crema se fierbe 10-15 si se amesteca continuu cand e gata se pune la racit.
Albusurile de la oua se bat spuma si frisca la fel si se amesteca cu crema fiarta si racita.
Preparare blat:
Se bat albusele spuma si dupa ce sau batut se adauga faina,zaharul si galbenusele.Se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina compozitia si se da la cuptor pana ce se coace blatu.Cand e gata se scoate din tava si se taie pe din doua sa avem doua blaturi
Ornare tort:
Intr-o oala rotunda punem o punga mai mare sa acopere toata oala si aranjam feliile de portocala si kiwi uniform apoi turnam jumatate din crema rezultata peste punem un blat apoi cealalta jumatate de crema si ultimul blat si lasam asa pana a doua zi.A doua zi intoarcem oala pe un platou si luam punga de deasupra.POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii