Tort Oreo

Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort Oreo

Ingrediente

  • 350 g biscuiti oreo
  • 80 g unt
  • 250 g mascarpone
  • 300 g crema de ciocolata Finetti
  • 300 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca
  • 8 biscuiti oreo
  • ciocolata cu lapte si biscuiti oreo pentru ornat

Mod de preparare

Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema. Topim untul si apoi il amestecam cu biscuitii macinati. Distribuim compozitia intr-o forma rotunda de tort presand usor. Introducem forma la rece.

Mixam 100 ml frisca si apoi o amestecam usor cu crema de ciocolata Finetti. Distribuim uniform aceasta compozitie peste biscuiti si introducem din nou la rece.

Mixam si restul de 200 ml de frisca. Adaugam si mascarponele peste frisca, amestecand usor , apoi si cei 8 biscuiti oreo rupti bucati. Eu nu am adaugat zahar. A fost suficient de dulce. Punem si aceasta compozitie peste cea de Finetti si introducem din nou la rece pentru cateva ore.

Soatem tortul din tava si-l ornam cu biscuiti oreo si ciocolata topita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise