Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema.
Blat: bati bine ouale cu zaharul pana devin ca o crema. Dai prin sita, faina, cacaua si praful de copt si pui cate putin in compozitie si omogenizezi bine. Se pune in tava 35 x 35c, tapetata cu hartie si intinzi uniform compozitia. Se da la cuptor la 180 grade C, timp de 10-15 minute. Cand e gata, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Odata racita, se decupeaza inimile, se unge o inima cu nutella se pune frisca batuta, apoi o alta inima, din nou nutella, un strat de frisca si tot asa pana terminam tortul si se orneaza cu frisca. Reteta clasica e blat- nutella- frisca- blat si orneaza cu zahar pudra sau cine termina cu nutella si frisca ca sa fie mai gustos si frumos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii