Pentru blat:Separi albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zaharul si se adauga in albusurile batute spuma apoi adaugam si faina.Dupa ce le-am amestecat coacem blatul intr-o forma rotunda,unsa cu ulei si tapetata cu faina,timp de 30 de min.Cind este gata il taiem in trei.
Cit se coace blatul pregatim crema si frisca conform cu instructiunile dupa pachet.
Asamblare:invelim papusa in folie de aluminiu,o infigem in tort si o fixam cu piscoturi stropite cu lapte si rom.Folosim in continuare piscoturi pentru a da forma rochiei si apoi ornam dupa dorinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii