Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul.
Blatul :
Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se face ca o maioneza si se adauga peste albusuri. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza bine, dupa care turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit cca 25 min.
Crema de iaurt cu piersici:
Mod de preparare: se amesteca iaurtul cu zaharul pudra. Piersicile se taie in bucati mici. Hidratam gelatina, apoi o topim si o adaugam peste iaurt iaurt. Batem frisca si o amestecam cu iaurtul. La urma adaugam piersicile scurse de suc.
Crema se da la rece cca 1 h.
Se taie blatul in 2 sau 3 foi si se insiropeaza cu siropul compotului.
Se pune peste blatul insiropat crema de iaurt si se imbraca tortul cu frisca. Se orneaza dupa plac si gust.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii