Fierbi siropul, insiropezi fiecare faie in parte. Lasi sa se patrunda 1/2 ora.
Pentru crema fiarta, 100 g zahar si cacao le dai la fiert cu laptele. Cand clocoteste, incorporezi compozitia de oua si faina. Amesteci pana se indeseste. Iei de pe foc, lasi sa se raceasca.
Crema de unt se face folosind 200 g zahar pudra, aromele si untul le batandu-le spuma. Dupa ce se raceste crema fiarta, adaugi cate o lingura in crema de unt. Cu aceasta crema montezi tortul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii