Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se face un sirop din 400 ml de apa, care se fierbe impreuna cu zaharul tos. Se lasa la racit si se adauga esenta de rom.
Feliile de cozonac se aranjeaza pe platou, in forma dorita. Se insiropeaza si se pune un strat de crema. Se fac trei etaje de acest fel si se orneaza cu frisca. Este preferabil sa se consume dupa cateva ore de stat la rece sau chiar a doua zi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii