Tort ,,Red Velvet"

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Tort ,,Red Velvet"

Ingrediente

  • - 1 pachet de crema pentru tiramisu
  • - 1 cutie de cream cheese
  • - esenta de rom si migdale
  • - migdale felii
  • - amestec pentru tort "red velvet"
  • - 3 oua
  • - 1 1/4 cup apa
  • - 1/3 cup ulei vegetal
  • - cirese ptr ornat
  • - 350g lapte rece pentru crema

Mod de preparare

Pentru blat am amestecat ouale, uleiul, apa, esentele si amestecul de tort pe care l-am pus in forma de tort cu hartie cerata pe fund la cuptorul incalzit la 350F. L-am last sa se raceasca inainte de al taiat in doua.
Pentru umplutura am facut crema de tiramisu cu 350g lapte rece si am pus-o la frigider pentru o ora. Glazura este gata facuta in cutie si este "cream cheese" care de obicei se serveste cu red velvet cake. L-am ornat tortul cu migdale, cirese si caramel. Acesta este un tort facut rapid. L-am facut azi cu o ora jumate inainte de a primi musafiri care s-au anuntat cu o ora si jumatate inainte de a sosi. Deci este un tort rapid si facut cu ce aveam prin casa. Este doar o idee pe care am vrut sa o impartasesc cu voi toti din familia mare de la Gustos.ro, sper sa va placa daca aveti ocazia sa-l faceti nu ezitati.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise