Ingrediente
Pentru blaturi:14 oua,14 linguri zahar,14 linguri ulei,14 linguri faina si o portocala., Pentru umplutura si decor:3 plicuri crema de lamiie, cite un plic de crema de vanilie si de ciocolata si 2 plicuri de frisca.?(de la Dr.Oetker)
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
9 voturi
Mod de preparare
Intre timp pregatim cremele conform instructiunilor de pe pachet si le dam la rece.
Dupa racirea blaturilor incepem asamblarea:blatul rotund il taiem in doua,iar cel din tava il taiem in 4-5 fisii pe lungimea tavii.Punem mai intii primul blat rotund si punem crema de lamiie,si apoi incepem sa aeszam fisiile din tava(eu am pus in mijloc crema de lamiie si apoi alternativ ciocolata si vanilie si am terminat cu lamiie),Dupa ce am terminat punem deasupra un strat de crema de lamiie si cealalta parte din blatul rotund si imbracam tortul in frisca si il ornam.
Se pot folosi si alte combinatii de creme ,dar la noi astea sint preferate.
Maria Markov (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011
Ce interesant!! Mi-ar place sa am si eu ceva abilitati la realizat dulciuri..
Sidy (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011
Ce bun trebuie sa fie tortul acestaaaaaaa Dar cu plicul cu inghetata ce ai facut ? Ti-am lasat un mesaj privat.....