Blat:Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt.Se coace cam 35-40 de minute,intr-o tava dreptunghiulara. Dupa racire se taie in doua.
Crema de ciocolata pe prepara dupa instructiunile de pe plic.
Crema alba:
Se pune la incalzit laptele (450ml)cu zaharul,se adauga ciocolata taiata bucatele ,iar cand s-a topit adaugam si amidonul dizolvat in 50ml lapte rece.Se tine pe baie de aburi pana se face o crema mai groasa.Dupa racire se adauga frisca si gelatina(preparata dupa instructiunile de pe plic).
Asamblare:
Se tapeteaza o tava cu folie,se adauga crema alba,un blat insiropat,crema si ultimul blat insiropat si se da la rece pentru cateva ore.Rasturnam pe o tava si ornam.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii