Tort umplut cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tort umplut cu gem

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de zahar vanilat
  • Pt. crema:
  • un borcan de gem de caise
  • Pt insiropat:
  • un compot de struguri albi
  • Pt decor:
  • 250 g frisca
  • fructe pt decor: portocala,kiwi, struguri din compot

Mod de preparare

Se bate albusurile spuma, adaugi zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.

Coci blatul la foc potrivit intr-o tava rotunda timp de 30 de minute.

Dupa ce s-a racit, il sectionezi si il insiropezi cu compotul de struguri.

Intinzi gemul intre cele doua blaturi, dupa care il imbraci in frisca.

Se orneaza cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise