Se incepe prin caramelizarea zaharului brun apoi racirea lui. Merele curatate de cotor si coaja au fost lasate peste noapte in apa cu coniac, acest amestec dandu-i gustul unic, proaspat. Pentru un gust mai fin, merele se baga 20 minute la cuptor pentru a se inmuia, dupa aceea vor fi umplute cu dulceata de nuci si puse in tava in care s-a caramelizat zaharul.
Compozitia formata din 6 oua, dintre care albusurile se bat spuma pentru o consistenta mai placuta, 4 cani faina integrala si amidonul se toarna peste merele din tava si se introduce la cuptor la 180 grade pentru 30-45 minute.
Tortul se serveste rece si preferabil garnisit cu o cupa de inghetata de vanilie. Pofta buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii