Torta choco-ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Torta choco-ciocolata

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 2/3 pahar zahar
  • 1lingura esenta de vanilie
  • 1/2 pahar de cocos macinat
  • 4 oua
  • 1 praf decopt
  • 1 pudding crema de ciocolata amaruie
  • Pentru crema
  • 250 ml smantana de frisca
  • 1 pahar de lapte
  • 1 pudding crema de ciocolata amaruie

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. O tava dreptunghiulara sau rotunda de 24 cm setapeteaza cu pergament si se unge usor cu ulei.

Se bat spuma ouale cu zahar si esenta de vanilie -spuma aurie umflata se adauga treptat crema de pudding, cocos si se amesteca usor pina compozitia este omogena. Se toarna in tava si se coace 20 de minute - se verifica cu o scobitoare daca iese uscata si se lasa sa se raceasca.

Crema - Se freca spuma pudingul de ciocolata cu lapte si smantina pina iese o crema spumoasa si tare.Se unge torta deasupra si pe laturi cu crema si se orneaza dupa preferinta.

Eu am pregatit tortul intr-o tava dreptunghiulara si l-am taiat in doua foi si asa mi-a iesit o rulada.

Este usor de pregatit si foarte gustos mai ales ca nu are faina. Merita incercat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise