Cu mixerul sau cu telul batem albusurile bine si adaugam zaharul pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile si continuam sa le batem; adaugam uleiul si coaja rasa de lamaie si portocala. Amestecam usor de sus in jos si adaugam cacao si nucile. Amestecam usor pana obtinem o compozitie omgena.
Incalzim cuptorul la 180 de grade, lasam sa se incalzeasca bine si tapetam o tava de tort cu pergament. Turnam compozitia in tava si o nivelam usor. Coacem la 170 de grade pana cand verificarea cu scobitoarea iese uscata.
O scoatem si o lasam sa se raceasca.
Incalzim smantana pana aproape de fierbere si adaugam ciocolata amestecand continuu.
Cand crema s-a racit putin, o turnam peste tort si ornam cu bombonele mici dupa dorinta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii