1).se lasa deoparte 1 ling.unt+2ling.zahar
2).se bat ouale cu zaharul(intregi si nu foarte tare cat sa se topeasca zaharul)apoi se adauga
untul+faina+lapte+cacao+praf de copt+sare si se amesteca pana se omogenizeaza.
3).se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
4).se curata merele(perele) si se taie felii dupa care se aseaza in tava.
5).se topeste untul+zahar+esenta de scortisoara si se varsa peste pere.
6).se pune la cuptor la 180°C pentru aprox.1h.
P.S:este o reteta italieneasca si asa se face la ei tort de mere.
Pofta buna.!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii