Torta rustica

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Torta rustica

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 300 gr urda sau branza de vaca
  • 1 ou
  • 1 foaie de placinta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se alege,se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand e fiert se scurge si se lasa sa se raceasca.

Foaia de placinta se intinde intr o tava tapetata cu hartie pentru cuptor sau daca nu aveti unsa cu ulei si tapatata cu faina.

Cand sa racit spanacul se taie in bucati grosolane si se amesteca cu urda sau branza de vaci,cu oul batut,putina sare si piper.Se omogenizeaza bine dupa care se toarna compozitia peste foaia de placinta care o fost intepata in prealabil in cateva locuri cu furculita.

Se da la cuptor 45 minute.Este foarte buna si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise