Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc intr-un wok sau o tigaie mai mare si apoi se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete mici. Dupa ce am calit bine se adauga si morcovul dat prin razatoarea mare. Se adauga si maslinele (eu am pus si felii si intregi sa arate bine). La sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa fiarta atat cat sa acopere dovlecelul. Se adauga patrunjel tocat, frunza de telina, busuioc si cimbru cate putin din fiecare pentru gust. Se fierb legumele sa fie "al dente" sau cine prefera de tot. Se pune la fiert 1 l de apa cu sare si se pun pastele in apa in momentul fierberii. Se lasa vreo 15 minute dupa care se scurg si se pun peste sosul fiert. Se mai calesc pastele cu sosul si se adauga branza dupa gust. Atentie la sare, caci maslinele si branza sunt destul de sarate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Constantinescu Gabriela • 07 Iulie 2022, 21:47 Tocmai am facut aceasta reteta si-a iesit excelent, multumesc frumos pentru idee si explicatii!