Sosul de smantana si prosciutto se pregateste in felul urmator:
Intr-o tigaie se topeste la foc mic untul,se adauga prosciutto taiat fasii,se caleste putin ,iar spre sfarsit se adauga smantana se amesteca, se opreste focul;
Intre timp se fierb pastele,nu mai mult de 6 minute,se scurg,se amesteca cu sosul,se presara parmezan,se servesc calde;
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii