Punem la fiert tortellini in multa apa sarata.In timp ce pastele se fierb preparam un sos beciamel. Intr-o cratita se pun la topit 50 gr unt la foc mic,adaugam nucsoara si o tragem de pe foc; adaugam faina si invartim repede, se adauga si laptele si cu ajutorul unui tel se amesteca bine. Punem inapoi la foc mediu, saram si piperam dupa gust si invartim pana sosul se ingroasa.Strecuram tortellini in scurgator. Punem jumatate din cantitatea de tortellini intr-o forma de cuptor unsa cu unt , adaugam deasupra jumatate din cantitatea de rosii, un strop de oregano, 50 gr parmezan; punem si restul de tortellini , rosii, parmezan, si turnam peste in mod uniform sosul besciamel.Punem forma in cuptor la 240 de grade si il lasam pana se formeaza o crusta deasupra.
Este recomandat a se consuma calzi sau si mai bine reci a doua zi.
Pofta maaaaaaaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii