Tortellini gratinati gustosi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tortellini gratinati gustosi

Ingrediente

  • 250 gr tortellini cu umplutura de ciuperci
  • 250 gr tortellini cu umplutura de branza
  • 100 gr de unt
  • 100 gr parmezan
  • 50 gr faina
  • 700 cl lapte cu 3,5 grasime
  • 200 gr de rosii decojite taiate cubulete
  • sare, piper, nucusoara, oregano.

Mod de preparare

Punem la fiert tortellini in multa apa sarata.In timp ce pastele se fierb preparam un sos beciamel. Intr-o cratita se pun la topit 50 gr unt la foc mic,adaugam nucsoara si o tragem de pe foc; adaugam faina si invartim repede, se adauga si laptele si cu ajutorul unui tel se amesteca bine. Punem inapoi la foc mediu, saram si piperam dupa gust si invartim pana sosul se ingroasa.Strecuram tortellini in scurgator. Punem jumatate din cantitatea de tortellini intr-o forma de cuptor unsa cu unt , adaugam deasupra jumatate din cantitatea de rosii, un strop de oregano, 50 gr parmezan; punem si restul de tortellini , rosii, parmezan, si turnam peste in mod uniform sosul besciamel.Punem forma in cuptor la 240 de grade si il lasam pana se formeaza o crusta deasupra.

Este recomandat a se consuma calzi sau si mai bine reci a doua zi.

Pofta maaaaaaaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise