Ingrediente
ptr aluat, 240 gr de unt, 125 gr smantana, 4 galbenusuri, 400 gr de faina, 1/2plic praf de copt, , ptr spuma, 200gr de albusuri - 4 albusuri de la oua mari, 270 gr de zahar, 70 gr de budinca de vanilie-praf
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 50 min
4 voturi
Mod de preparare
Spuma - se bat bine albusurile si dupa ce au inceput sa se faca spuma se adauga zaharul treptat si praful de budinca pana devine o spuma umflata.
Se imparte aluatul in doua si din fiecare parte se intinde o foaie de 3mm grosime, se unge toata suprafata cu spuma si se face un rol. Se taie rolul in bucati de 2 cm si se pun ridicate pe o tava tapetata cu pergament. Se coc 20 de minute la 170 de grade pana sunt aurite. Trandafirii sunt minunati si aluatul este usor de facut.