Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale

Ingrediente

  • • 400 gr aluat foietaj
  • • 50 gr migdale macinate
  • • 50 gr migdale intregi
  • • 100 gr fulgi de ciocolata
  • • 1 ou, batut

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.

2. Taie foaia de aluat in jumatate,Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.

3. Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele migdale macinate si fulgi de ciocolata.Periaza cercurile cu ou si presara migdale macinate, apoi aseza in centrul fiecarui cerc o migdala intreaga.

4. Ruleaza fasiile si aseaza-le peste cercuri.Da totul la copt 15-20 minute, pana cand aluatul s-a umflat si s-a rumenit.

***** Pentru mai multe retete noi nu uitati sa imi vizitai blogul : http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise